Alla dessa vackra...

ben eller kläder. Välj själv.

Har varit en hel del ute på stan i det fina vädret. Så mycket folk som går runt i vackra kläder och dessutom har vackra ben. Jag tänker närmast på alla tjejer i korta kjolar. Det är jätteorättvist att vi killar inte får gå runt i kjol med ett par snygga klackade skor till. Jag tror att hela samhället hade förändrats positivt om killar gick i kjol och högklackat :D

Men även om det är fint väder och livet leker hos många, är det alldeles för mycket måsten och stress. 

Suktade länge på om jag skulle ta och frossa med en stor bakelse men så kom jag att tänka på att det oftast lägger sig på fel ställen. Hade bakelser bara gjort att man fick en gullig putrumpa skulle jag äta massor för jag tycker putrumpor är så söta. Föreställ er själva en person med söt putrumpa, kort-kort kjol och volangtrosor som syns lite. Vilken syn! hihi

Passa nu på att njuta av det fina vädret, till hösten (vilken snart står för dörren) kommer jag troligtvis att lägga in lite kak-"bak"-bilder om en viss tjej vill ta dessa med mig.

Kram på er alla! :-)



Sommaren håller i sig ett tag till...

I dag var det en till som kom med konstruktiv kritik om att jag måste hålla min blogg uppdaterad.

Ja, jag vet att bloggandet inte ha varit vad det borde. Jag lägger hela skulden på det varma vädret, Puh!

Nu till hösten skall jag bli bättre på uppdatering och även på att sätta in lite bilder på outfits.

Annars flyter väl livet på som vanligt nu när de flesta kommit tillbaka efter semestrarna. Detta förutsätter förståss att de har ett jobb att gå till.

Skickar en kram till dig som ofrivilligt är utan jobb. Samtidigt vill jag pusha på att detta är tillfället då det gäller att ta tag i din situation och förändra livet. Kanske har du velat flytta till en annan stad och där börja på något nytt. Ta tillfället i akt och gör detta, lär känna lite nya vänner, för vänner kan man aldrig få för många av. Sen är det ju läge att knyta kontakter också. Gör du detta vänder du din situation ifrån att bli över från något gammalt som katten släpat in, till att du söker dig sig till något nytt. Då förändras din situation på dina villkor istället för att du bara blir ett offer.

Nog bubblat för idag!

Kram på er alla! :-)



RSS 2.0